O2 kausi paketissa

O2-naisten edustusjoukkueen kanssa on taas yksi kausi paketissa.

Kokemuksia ja tapahtumia oli kyllä jo kesän aloituksesta aina viimeiseen peliin asti. Loukkaantumisia, pieniä ja suuria. Iloa ja surua. Hyviä ja vähemmän hyviä hetkiä. Silti kausi hengissä läpi ja vaikka tällä kertaa lähdetään hakemaan vauhtia 1 divarista niin silti kaikki on hengissä ainakin päällisin puolin.

Itse sain kokemusta taas lisää yhden kauden verran ja ongelmia tuli vastaan, kaikkeen ei kyllä osannut vastata heti eikä vieläkään. Kirjat on tullut tutuksi kun on taas luettu iltaisin ennen nukkumaan menoa. Silti en vaihtaisi pois hetkeäkään tästä kaudesta. Vielä palaute keskustelut ja katseet eteenpäin kohti tulevaa.

Aikoja on tarjolla ja jos yhteistyö kiinnostaa sinun joukuettasi tai sinua urheilijana niin ota rohkeasti yhteyttä.