Botn 2017

Battle of the Nations järjestettiin 2017 Barcelonassa. Sinne oli ilo ja kunnia lähteä maajoukkueen matkaan huoltamaan miekkaleijonia.

Matkaan lähdettiin lentäen joten kaikki ylimääräinen saikin jäädä matkasta. Sai huoltojoukkokin oman osansa taistelijoiden panssareiden kantamisesta. Perille päästiin ja ruokailujen jälkeen alkoikin taistelijoiden kunnon kartoituitus ja huoltopiteiden aloittaminen.

Kisapäivinä olikin aamusta lähinnä teippaukset, lämmittäviä ja huoltavia hoitoja kisapaikalla. Teippauksia ja pienien vahinkojen korjausta. Lopuksi otteluiden jälkeen tai vasta hostelilla tehtiinkin sitten palauttavia. Töitä siis riitti vielä vikana iltana puoleen yöhön ja vielä lähtöpäivänä sai käsitellä viimeisiä. Mahtavia mutta rankkoja reissuja! Katsotaan mikä on ensi vuonna tilanne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Taistelijat ja huoltojoukot majapaikassa.