2 peliä, 2 päivää

18.2 Olikin Vantaalla vastassa SB-Pro.

Lauantai alkoi normaaleissa vieraspeli tunnelmissa. Linja-autossa oli hyvä fiilis eikä mitään suuria ongelmia ollut ilmassa. Puolivälissä matkaa kuitenkin alkoi huonoa oloa ilmaantumaan yhdelle pelaajista, ruokakaan ei maistunut. Peli paikalle kun päästiin, olinkin jo paleleminen käynnissä kokoajan. Taisi huonoa oloa olla. Näin siis olikin tämä peli hierojana sitten pelaajan tukemista ja hänestä huolehtimista. Kuuluu siihen muutakin kuin pelkät käsittelyt.

Kotimatkalla takapenkillä nukkumista kipeän osalta ja muille tehtiinkin sit palauttavia hierontoja käytävällä, olihan huomenna taas peli ja haluttiin olla parhaimmassa terässä.

Seuraavaksi olikin kotipeli minne saapui Turusta TPS vieraaksi. Vähän jalka painoi mutta taistelua koitettiin jatkaa. Suurempia loukkaantumisia ei onneksi sattunut, mitä nyt laastaria mutta ei sitä lasketa. Pelin jälkeen olikin ansaittua lepoa taas viikon verran ennen uutta koitosta.