O2-Naisten edustusjoukkueen vieraspeli helsingissä 24.9.2016

Pääsinpä matkaan ensimmäiselle liiga-pelireissulle naisten kanssa. Itseä jännitti melkoisen paljon että mitähän täällä tapahtuu ja mihin kaikkeen on valmistauduttava. Linja-autossa ensimmäiset valmistelut ja vielä ennen peliä viime hetken vinkkejä että ei loukkaantumisia tulisi.

Peli oli kovaa ja fyysistä eikä kolhuilta vältytty mutta onneksi ei pahempia loukkaantumisia tullut ja pelikin oli tiukkaa vääntöä. Loppujen lopuksi oli kotijoukkue parempi luvuin 5-3.

sahly-24-9-16
Aikalisä, oli hetki aikaa miettiä kuviot kuntoon.

Kylmävesi valmiiksi naisille pukuhuoneeseen ja matka takaisin Jyväskylään voi alkaa. Bussissa oli hyvä tunnelma! Lihasten avaamista tehtiin vielä linja-autossa aina korttipelaamisen välissä tai sen aikana. Ensi peli onkin sitten kotipeli ja siellä voitetaan!